Præsentation

På torsdag kommer der besøg her på bloggen. Carina Svendsen er den første af 3 gæstebloggere som kommer forbi ”Den ene fod foran den anden” i løbet af sommeren. Carina står bag firmaet Kend dine penge hvor hun ”… underviser og rådgiver mennesker i at få et ærligt og kærligt forhold til deres penge, så de kan skabe en ny version af deres økonomi.” Det gør hun bla. Gennem sin blog og ikke mindst podcasten ”Penge-Tanken”.

Det var gennem podcasten at jeg stødte på Carinas univers første gang. Det er ca. 3 år siden, hvor jeg ledet efter inspiration til ”hvordan-jeg-kunne-blive-bedre -til-det-med-penge”. Og inspiration har jeg fået – i høj grad – gennem podcasten. Der har været konkrete tip til handlinger der kunne gøre en forskel på min økonomi – f.eks.  afsnit #9 ”Alt under 100 tæller ikke” som var med til at stoppe det sorte hul der virkede til at være på min konto – der hvor pengene bare forsvandt.

Det har hændt at jeg har stået og smågrinet på løbebåndet i Fitnes world, fordi jeg har haft Penge-tanken i ørerne og Carinas bramfri formuleringer har sat tanker og latter muskler i gang. Et af de afsnit der satte gang i de små grå var #84 som gav nogle flere vinkler på et emne, som ofte dukker op når man taler om forbrug og privatøkonomi. Nemlig ”Minimalismens fordele og ulemper”. Dette afsnit rammer meget godt ind, hvad du kan forvente når du bevæger dig ind i ”Kend dine penge” universet: Du får udfordret dine tanker omkring dine penge og din privatøkonomi. Sagt med Carinas ord: ”Når du forstår dine følelser for dine penge og dine tankemønstre omkring din økonomi, så har du direkte adgang til det liv, som du gerne vil leve.”

Til gengæld møder du ikke nogen løftede pegefingre eller dårlig samvittighed over hvordan du vælger at bruge dine penge og dit liv. Så du kan nok høre at jeg glæder mig til at læse Carinas indlæg på torsdag og jeg håber også du vil læse med. Ind til på torsdag kan du udfylde ventetiden ved at se på Kend Dine Penge’s hjemmeside.  Hvis du har lyst til et afsnit af podcasten i øerne, vil jeg anbefale dig #133 ”Hverdagseventyr kan ændre din økonomi.”